cross line

A Genus a nagyvállalati információképzés és döntés-előkészítés eszköze, egy egészen új lehetőség a nagyméretű adatbázisok kezelésére és elemzésére:

  • Egy új eljárás segítségével katalogizálja és kiértékeli a bekerült dokumentumokat és információkat.
  • Helyére rak és strukturál minden adatot.
  • A katalógusokból önálló adatbázist épít, aminek segítségével új keresési perspektívákat nyit.
  • Öt különböző keresési módszer alapján elemzi az adatokat. A keresési és szűkítési módszerek ötvözhetőek is!
  • A katalógusok segítségével rátalál a rejtett, vagy bújtatott kapcsolatokra is: nem csak két adat egyezését keresi, hanem a két adat körülményeinek egyezését is (pl. mind a kettő szerepel egy harmadik dokumentumban).
  • A rendszerbe bekerülő összes dokumentumot a benne lévő információk alapján a felhasználók és a program katalogizálják. A benne lévő céges információkat az adott cégek katalógusaiba teszik, a szervezeteket, személyeket, történéseket mind a saját helyükre.

A gyors regisztráció érdekében a program megkeresi a rendszerben már szereplő elemeket, és automatikusan behelyezi a dokumentumot a megfelelő katalógusokba.

Mi értelme a rengeteg adat tárolásának és regisztrálásának? Természetesen az, hogy választ kapunk kérdéseinkre. A Genus egyedi, kombinált keresési módszerei minden kérdésre választ adnak.

Miért fontos a regisztráció, a dokumentumokban lévő információk külön tárolása? Mert a Genusban rend van. Minden új tulajdonság, körülmény a saját katalógusába kerül. Ha például érdekel minket egy cég eddigi tevékenysége, csak nyissuk meg a katalógusát, ahol megtaláljuk:

  • az összes róla szóló cikket,
  • az összes felderített kapcsolatát,
  • az egymásnak ellentmondó információkat és
  • mindent, ami a céggel kapcsolatos.

Ez a Genus igazi ereje: a dokumentumok regisztrálása közben észrevétlenül, párhuzamosan épül a Katalógusok adatbázisa, amelyben a szükséges információk egy helyen, strukturáltan, áttekinthetően jelennek meg, komoly hozzáadott értéket biztosítva adatbázisunknak.

A Genus program tehát képes bonyolult, emberi szemmel átláthatatlan kapcsolati rendszerek elemzésére, több száz információ és tulajdonság egyidejű figyelembe vételére egy hatalmas, rendezett, folyamatosan rengeteg információval bővülő adatbázis tudásának felhasználásával.

Amennyiben szeretne bővebb információkhoz jutni a Genus programmal kapcsolatban, kérjük töltse le ismertetőnket:

    
Genus program rövid leírása

 
cross line
Voyasoft  Informatikai Kft.

1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15.
info@voyasoft.hu