cross line
 
Elkészült legújabb AddOn (bővítmény) megoldásunk a Bisnode for SAP Business One, melyet a Bisnode Magyarországgal közösen fejlesztettünk. 
 
                      
 
A Bisnode-ról röviden: Európa vezető cégminősítő és digitális üzleti információszolgáltató vállalata. Magyarországon a Bisnode Magyarország Kft. és a Bisnode D&B Magyarország Kft. közel 80 szakértője dolgozik üzleti adataik pontosságán és naprakészségén. Bővebben a Bisnode-ról… 
 
Tartsa tisztán, naprakészen Üzleti Partner adatait rendszerében a Bisnode for SAP Business One AddOn segítségével (SQL és HANA verzió is elérhető). A bővítmény a Bisnode által szolgáltatott naprakész céginformációs adatokat integrálja az ön SAP Business One rendszerébe, így Üzleti Partnerei kapcsán mindig a legfrissebb adatokkal dolgozhat. Új partner hozzáadása (cégstátusz ellenőrzéssel együtt) csak pár gombnyomás, nincs több törzsadat duplikáció, adószám elírás. Bővebb leírásért kattintson ide, a teljes felhasználói kézikönyvért pedig ide.
 
Az AddOn minden céges alapadatot biztosít, ami a NAV Online Számla adatszolgáltatáshoz és az ÁNYK automatikus bevallás kitöltőhöz szükséges!
 
 
A bővítmény automatikusan kitölti a szükséges mezőket (cégnév, cím, adószám, cégjegyzékszám) és még a cégstátuszról is azonnali információt ad (Működő cégről van-e szó vagy már Felszámolás, esetleg Bírósági eljárás alatt van):
 
 
Részletes, lekért Bisnode cégadatok, a kiemelt partnereknél a legkülönbözőbb értékelések is elérhetők (Bisnode rating, Payment Index, hitelkeret, stb.):
 
 
Az AddOn ugyanúgy beépül az Értékesítési/Beszerzési bizonylatokra is, így amint az ügyfél a képernyőre kerül a rendszerben (pl. egy új számla vagy ajánlat fejlécében az ÜP kiválasztáskor), a kapcsolódó legfontosabb cégadatok frissülnek a háttérben a Bisnode cégadatbázisból, a részletes adatok pedig egy kattintással elérhetők bárhonnan:
 
 
 
cross line
Voyasoft  Informatikai Kft.

1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15.
info@voyasoft.hu