cross line

I. SAP Business One

GEN-LAB Kft. 

Szoftver: A céghez 2012-ben vezettük be az SAP rendszert. Az 5 professzionális, 9 limitált felhasználót kezelő komplex SAP Business One vállalatirányítási rendszer szállítója, betanítója és karbantartója a Voyasoft Kft. lett. A rendszert a cég azóta is folyamatosan bővíti.
Hardver: Az SAP Business One vállalatirányítási rendszer bevezetésének kapcsán a cég telephelyein üzemelő géppark beszerzésében, installálásában és belső hálózatának kiépítésében vettünk részt. 
 

Diósárok Kereskedelmi Kft.

A Diósárok Kft. 2005-ben állami támogatást nyert Vállalaton belüli elektronikus üzleti rendszerek bevezetése tárgyában. (GVOP 2005-4.1.1). A 20 professzionális felhasználós, 4 telephelyet kezelő komplex SAP Business One vállalatirányítási rendszer szállítója, betanítója és karbantartója a Voyasoft Kft. lett.

Hidro Master Kft.

Szoftver: A cég 2006-ban döntött az SAP rendszere mellett. A 6 professzionális felhasználót és 4 telephelyet kezelő komplex SAP Business One vállalatirányítási rendszer szállítója, betanítója és karbantartója a Voyasoft Kft. lett.

Hardver: Az SAP Business One vállalatirányítási rendszer bevezetésének kapcsán a cég telephelyein üzemelő géppark beszerzésében, installálásában és belső hálózatának kiépítésében vettünk részt.

Bit-Force Kft.

A cég segítségünkkel pályázat kapcsán állami támogatást nyert a projekt megvalósítására. A 10 felhasználós SAP Business One rendszert 2007 folyamán a vezettük be. A Bit-Force Kft. széf és irodaszer kereskedelemmel foglalkozik.

Dunagép Kft.

A Dunagép Zrt. segítségünkkel 2006-ban szintén állami támogatást nyert a Vállalaton belüli elektronikus üzleti rendszerek bevezetése pályázat kapcsán. (GVOP 2005-4.1.1). A 20 professzionális felhasználót kezelő kezelő komplex SAP Business One vállalatirányítási rendszer 6db, az ország különböző pontjain lévő telephelyet kapcsol össze. A rendszer szállítója, betanítója és karbantartója a Voyasoft Kft. lett.

Inducomp Kft.

A cég transzformátorokat és tekercseket tervez és gyárt elsősorban a külföldi piac számára. SAP Business One rendszerüket gyártási modullal 2007-ben implementáltuk, így náluk már a B1 új veziója, a 2007A került bevezetésre.

II. Alkalmazásfejlesztés

MALÉV Vállalkozásbiztonsági Kft.

A MALÉV szerződéses partnereinek teljes adatbázisát és nemzetközi AIR-CARGO hozzáférését integráltuk saját fejlesztésű döntés-előkészítő rendszerünkhöz, a Genus rendszerhez. A Genus program egyedülálló visszakereső- és elemző módszereit a MALÉV hatékonyan alkalmazta.

Bővebben a Genus rendszerről...

Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF)

A PSZÁF egyszeri hardver- és céleszköz beszerzését intéztük. Folyamaosan tárgyaltunk a Genus rendszer lehetőségeiről.

Biofilter Kft.

A Biofilter Kft. ügyviteli rendszerét mi fejlesztettük ki és vezettük be.

S@fe-Net Kft.

Kisebbségi tulajdonrésszel rendelkezünk a cégben, többségi tulajdonosa a Fotex Rt. A K&H Bank Rt.-vel közösen egy biztonságos fizetési módszert dolgoztunk ki és valósítottunk meg. A módszer lényege, hogy bankkártyával történő fizetés esetén a kártya használójának SMS-en keresztül igazolnia kell személyazonosságát, különben a tranzakció meghiúsul.

Südsalz GmbH.

A német sóexport 45%-át bonyolító német konzorcium elektronikus kapcsolattartását és adatcseréjét oldottuk meg magyarországi leányvállalataival.

Sulinet

A Sulinet digitális tudásbázis kialakítása során több 10,000 meglévő digitális matematika feladathoz és azok megoldásaihoz fejlesztettünk olyan adatmigrációs interfészt, amelynek segítségével a feladatok beemelhetővé váltak a Sulinet adatbázisaiba.

Tisol Kft.

A Südsalz GmbH. egyik magyarországi leányvállalata. Teljes ügyviteli rendszerét mi valósítottuk meg. Az anyacéggel elektronikus adatcsere útján számol el a cég, programunk segítségével. Elkészítettük a cég weboldalát is.

XXII. kerületi Polgármesteri Hivatal szociális nyilvántartó programja

A Polgármesteri Hivatal elavult DOS alapú rendszerét váltottuk ki egy egyedileg gyártott "ügyviteli" rendszerrel, amely sok olyan funkciót valósít meg, amely régóta hiányzott a szociális nyilvántartókból. Az ilyen rendszereket folyamatosan idomítani kell az új törvényi- és rendeleti szabályozáshoz, amit gazdaságosan csak a modern, flexibilis rendszerekkel lehet megtenni.

Bővebben a SzoNyi rendszerről...

Agrochimtranspack Kft.

A cég teljes ügyviteli rendszere. A cég záhonyi műtrágyaátrakójának ügyviteli rendszerét, digitális közúti tehergépkocsi mérlégelését és digitális térmegfigyelését készítettük el. Az első komolyabb feladatunk volt. A teljes ügymenetet segítő hálózatos alkalmazást készítettünk:

  • Az áru bevételezését összekapcsoltuk a MÁV vasúti árufuvarozási rendszerével.
  • A digitális mérleget összekapcsoltuk a számlázó programunkkal.
  • A mérleget kezelő program a mérlegelés közben vezérli a videokamerákat és csatolja az adatbázishoz a videofelvételt.
  • A mérlegelés nélkül áthaladó járművekről digitális felvétel készül.
  • A cég vezetése a forgalmi adatokat és a kamerákat weben keresztül is figyelheti.
  • Elkészítettük a cég honlapját (jelenleg már nem az fut).
  • Auroma Kft.

A kálium alapú műtrágyák kizárólagos forgalmazója 8 éven keresztül. Teljes ügyviteli rendszerét mi valósítottuk meg. A cég információi a záhonyi határátkelőnél lévő irodában keletkeznek, a számlázás, a könyvelés és ügyvitel pedig Budapesten folyik. Az állandó adatkommunikációt és a friss információkat (raktár, mérleg, forgalom) programunk szolgáltatja a budapesti számlázó modul részére. Elkészítettük a cég weboldalát is.

III. Webalkalmazások

Magyar Európa Egyesület   (MEEGy)

A MEEGy az Európai Uniós csatlakozást, az együttműködést és az uniós pályázatok elkészítését segítő közhasznú szervezet. Napi rendszerességgel szemlézi és feldolgozza az Unióval kapcsolatos magyar- és nemzetközi sajtót és pályázati lehetőségeket. A MEEGy hatalmas adatbázisának alapja az általunk kifejlesztett Genus rendszer . Az összes megszerzett információ, cikk, pályázat és adat a Genus-ba kerül be. A megszerzett adatok egy részét egy speciális program automatikusan publikálja az interneten. A cég portálját is mi készítettük, a benne található cikkek és struktúrák a Genus rendszer részei.

Fotexnet.hu

A FotexNet Kft. részére több internetes játékot is fejlesztettünk.

IV. Weboldalak

 
cross line
Voyasoft  Informatikai Kft.

1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 13-15.
info@voyasoft.hu